Eindelijk emigreren!

Op 7 oktober 2010 is mijn lieve moeder overleden aan kanker. Sinds die tijd proberen mijn vader, mijn zusje en ik dit te verwerken. Nou ja, dat verwerk je niet, je gaat gewoon verder. In maart 2011 vlogen Eline en ik voor de tweede keer naar het prachtige Curaçao. Mijn vader Ad kwam daar toen al voor de vierde keer. Na deze prachtige vakantie was ons besluit definitief; we willen hier wonen. Sinds mei 2011 stond dan ook ons huis te koop. En nu eindelijk, na negen maanden is ons huis dan ook eindelijk verkocht. De spanning neemt toe. Het wordt nu officieel. [ ... ]

Poseidon & Friends

In de categorie ‘Tekeningen’ heb ik weer een nieuw werkje geplaatst. Het is een opdracht van school die ik in januari al had afgerond. Ik had hem nog niet op de site kunnen zetten omdat het ‘glas-in-loodraam’ nog in de school hing. Gelukkig heb ik hem vorige week vrijdag mee naar huis kunnen nemen ;)

Emigratie in Blog-vorm

Op deze pagina wil ik bijhouden wat er allemaal gebeurt rondom onze emigratie. In Blog-vorm word je zo op de hoogte gesteld van allerlei ontwikkelingen. Groetjes Laura!

‘Full Moon Jump’

Vandaag (nog net in 2011!) heb ik weer twee nieuwe werken geplaatst samen met mijn vader. Het schilderij genaamd ’Full Moon Jump’ is te vinden onder de categorie schilderijen. De tekening met de titel ‘Release’ is te vinden bij tekeningen. -Groetjes Laura

Nieuwe tekeningen!

Vandaag heb ik samen met mijn vader (eindelijk) nieuwe tekeningen geüploaded. Zie hier het resultaat: Tekeningen
Category: Algemeen  Tags:  Leave a Comment

Rolling in the Deep

Vandaag heb ik weer een nieuw schilderij geplaatst in de categorie schilderijen. Het werk heet: Rolling in the Deep en is mijn eerste werk op een groot formaat (70x100cm). Neem een kijkje bij schilderijen.

Schilderijen zijn geprijsd

Vandaag hebben mijn vader en ik alle schilderijen bekeken en (eindelijk) geprijsd. De schilderijen zijn te koop voor iedereen.